Hillerød almennyttige Boligselskab i Hillerød

Find afbudsrejser - Finalcall

Finsensvej 33
2000 Frederiksberg
Telefonnr.: 77 32 00 00
Fax: 77 32 00 01
Web: Boligforeningens hjemmeside
E-mail: dab@dabbolig.dk

Se listen med afdelinger her →

Hillerød almennyttige Boligselskab er et mindre boligselskab med 3 afdelinger. Boligselskabets boligtyper er familieboliger.

Hillerød almennyttige Boligselskab i Hillerød har 3 afdelinger med både lejeboliger som både kan være ungdomsboliger, familieboliger, seniorboliger/ældreboliger og handicapboliger. Se listen med afdelinger i Hillerød almennyttige Boligselskab nedenfor. Vi håber du kan finde en bolig i Hillerød almennyttige Boligselskab der passer til dit behov.

De fleste boligforeninger har lejeboliger i form af etagebyggeri med lejligheder, rækkehuse, ungdomsboliger og boliger til ældre eller til mennesker med et handicap. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde boligforeninger i de største danske byer.

Ønsker du en af de ledige lejeboliger i Hillerød almennyttige Boligselskab skal du kontakte foreningen for at blive op på deres venteliste. Normalt giver man et gebyr ved tilmelding til ventelisten samt et årligt gebyr for at forblive opskrevet på ventelisten.

Oversigt over afdelinger med lejeboliger

Navn på afdeling Adresse Postnummer By
Grundtvigsvænget Afdeling 1128 Begtrupvænget 1-49 og Timorvej 10-40 3400 Hillerød
Kongevænget I Afdeling 1101 Østervang 1-141 3400 Hillerød
Kongevænget II Afdeling 1102 Tolvkarlevej 1-357 og Østervang 2-122 3400 Hillerød

Byer i Hovedstaden

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.