Liste over boligforeninger og boligselskaber i København

Find afbudsrejser - Finalcall

Se listen med boligforeninger her →

Som Danmarks hovedstad er København rig på både lejeboliger, ejerboliger og andelsboliger. Overalt i København og omegn findes der afdelinger fra forskellige boligforeninger og boligselskaber. Ønsker du at finde en ledig lejebolig i form af eksempelvis en lejlighed eller et rækkehus i København kan du finde yderligere information på en af de mange boligforeningssider i hovedstadsområdet på boligforeninger.com.

På find-lejeboliger.dk er der tips til hvordan man ellers kan finde lejeboliger i København.

København er beliggende i region Hovedstaden og har følgende boligforeninger; Avedøre Boligselskab, Boligforeningen 3B, Boligforeningen AAB København, Boligforeningen Vibo, Boligselskabet 1961 - Greve, Domea Landscenter København, FSB, Greve Boligselskab, Kommunefunktionærernes Boligforening (KBF), Lejerbo, Smedenes Andels-Boligforening (SAB). Vælg en af boligforeningerne i listen nedenfor i København og se afdelinger med lejeboliger, der er tilknyttet boligforeningen.

Mange af de store byer i Danmark har typisk en eller flere boligforeninger med lejeboliger, og det kan oftest være svært at finde disse boligforeninger, men på boligforeninger.com hjælper vi dig med at give overblikket over boligforeninger og boligselskaber i København. Vi håber du kan finde en ledig lejlighed eller et rækkehus i København.

Oversigt over boligforeninger i København

Byer i Hovedstaden

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.