Domea Boligcenter Hjørring - boligafdeling i Domea Landscenter København

Find afbudsrejser - Finalcall

Vestergade 8
9800 Hjørring
Telefonnr.: 76 64 66 70

Domea Boligcenter Hjørring i Domea Landscenter København i København er en af 11 afdelinger i Domea Landscenter København. En afdeling i en boligforening kan have en eller flere typer af boliger. Familieboliger er indrettet til at huse 3 eller flere mennesker, ungdomsboliger er kendetegnet ved ofte at være mindre og billige lejeboliger og en ældrebolig er en lejebolig indrettet til ældre mennesker og er ofte i et plan. Vi håber du kan finde en lejebolig i Domea Landscenter København der passer til dit behov. Ønsker du en bolig i kan du kontakte for at høre nærmere.

Søger du en ledig lejebolig i Domea Boligcenter Hjørring skal du kontakte Domea Landscenter København for yderligere information. De fleste boligforeninger har gerne en venteliste man skal skrives op på for at kunne leje en af foreningens lejeboliger.

Andre afdelinger i Domea Landscenter København

Navn på afdeling Adresse Postnummer By
Domea Boligcenter Vejle Dæmningen 17 7100 Vejle
Domea Boligcenter Varde Jernbanegade 4, st. th. 6800 Varde
Domea Boligcenter Give Enggade 14 B, st. 7323 Give
Domea Boligcenter Haderslev Naffet 2 6100 Haderslev
Domea Boligcenter Svendborg Mølmarksvej 155 5700 Svendborg
Domea Boligcenter Fåborg Engvej 15 5600 Faaborg
Domea Boligcenter Nykøbing Falster Frisegade 26 4800 Nykøbing Falster
Domea Boligcenter Vordingborg Strandgade 2 4760 Vordingborg
Domea Boligcenter Holbæk Kløverstien 205 4300 Holbæk
Domea Boligcenter Frederikssund Færgeparken 21 3600 Frederikssund

Byer i Hovedstaden

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.