Kommunefunktionærernes Boligforening (KBF) i København

Find afbudsrejser - Finalcall

Havnegade 29
1058 København K
Telefonnr.: 33 76 01 00
Fax: 33 76 01 99
Web: Boligforeningens hjemmeside
E-mail: aab@aab.dk

Se listen med afdelinger her →

Kommunefunktionærernes Boligforening også kaldet KBF er en datterforening til Boligforeningen AAB i København.

Kommunefunktionærernes Boligforening (KBF) i København har 3 afdelinger med både lejeboliger som både kan være ungdomsboliger, familieboliger, seniorboliger/ældreboliger og handicapboliger. Se listen med afdelinger i Kommunefunktionærernes Boligforening (KBF) nedenfor. Vi håber du kan finde en bolig i Kommunefunktionærernes Boligforening (KBF) der passer til dit behov.

De fleste boligforeninger har lejeboliger i form af etagebyggeri med lejligheder, rækkehuse, ungdomsboliger og boliger til ældre eller til mennesker med et handicap. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde boligforeninger i de største danske byer.

Ønsker du en af de ledige lejeboliger i Kommunefunktionærernes Boligforening (KBF) skal du kontakte foreningen for at blive op på deres venteliste. Normalt giver man et gebyr ved tilmelding til ventelisten samt et årligt gebyr for at forblive opskrevet på ventelisten.

Oversigt over afdelinger med lejeboliger

Navn på afdeling Adresse Postnummer By
KBF, afdeling 1 Kornvænget 78 A 2750 Ballerup
KBF, afdeling 2 Lundebjerggårdsvej 210, kld. 2740 Skovlunde
KBF, afdeling 3 Vognmandsmarken 43 2100 København Ø

Byer i Hovedstaden

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.