Arbejdernes Byggeforening i Silkeborg

Find afbudsrejser - Finalcall

Færgegården 1
8600 Silkeborg
Telefonnr.: 86 82 37 88
Fax: 86 82 88 36
Web: Boligforeningens hjemmeside
E-mail: info@ab-silkeborg.dk

Arbejdernes Byggeforening blev stiftet i 1941 og boligforeningen har i dag mere end 2.500 lejeboliger beliggende i flotte Silkeborg og omegn.

Arbejdernes Byggeforening i Silkeborg har pt. ingen afdelinger registreret på boligforeninger.com. Foreningens afdelinger med forskellige boligtyper som familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger vil blive vist for den enkelte afdeling, når afdelingerne er tilføjet denne boligforening. Vi håber du kan finde en bolig i Arbejdernes Byggeforening der passer til dit behov.

De fleste boligforeninger har lejeboliger i form af etagebyggeri med lejligheder, rækkehuse, ungdomsboliger og boliger til ældre eller til mennesker med et handicap. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde boligforeninger i de største danske byer.

Ønsker du en af de ledige lejeboliger i Arbejdernes Byggeforening skal du kontakte foreningen for at blive op på deres venteliste. Normalt giver man et gebyr ved tilmelding til ventelisten samt et årligt gebyr for at forblive opskrevet på ventelisten.

Byer i Midtjylland

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.