AAB Kolding i Kolding

Find afbudsrejser - Finalcall

Engstien 2A
6000 Kolding
Telefonnr.: 75 52 53 44
Fax: 75 52 29 36
Web: Boligforeningens hjemmeside
E-mail: post@aab-kolding.dk

AAB Kolding blev stiftet tilbage i 1938 og er en af de større boligforeninger i Kolding området. Med sine mere end 4.000 lejeboliger som blandt andet er rækkehuse og lejligheder, kan foreningen tilfredsstille de fleste boligsøgende.

AAB Kolding i Kolding har pt. ingen afdelinger registreret på boligforeninger.com. Foreningens afdelinger med forskellige boligtyper som familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger vil blive vist for den enkelte afdeling, når afdelingerne er tilføjet denne boligforening. Vi håber du kan finde en bolig i AAB Kolding der passer til dit behov.

De fleste boligforeninger har lejeboliger i form af etagebyggeri med lejligheder, rækkehuse, ungdomsboliger og boliger til ældre eller til mennesker med et handicap. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde boligforeninger i de største danske byer.

Ønsker du en af de ledige lejeboliger i AAB Kolding skal du kontakte foreningen for at blive op på deres venteliste. Normalt giver man et gebyr ved tilmelding til ventelisten samt et årligt gebyr for at forblive opskrevet på ventelisten.

Byer i Syddanmark

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.