Liste over boligforeninger og boligselskaber i Odense på Fyn

Find afbudsrejser - Finalcall

Se listen med boligforeninger her →

Som den tredje største by i Danmark er Odense stærkt repræsenteret når det gælder almene boliger. Der ligger nogle store boligforeninger i Odense, der hver især har mange afdelinger med lejeboliger.
De mange boliger der udlejes i Odense er spredt ud over Odense by og i forstæderne til byen, som for eksempel Seden, Stige og Neder Holluf. Det er muligt at finde ledige lejligheder, rækkehuse og lignende i byen.

På find-lejeboliger.dk er der tips til hvordan man ellers kan finde lejeboliger i Odense.

Odense er beliggende i region Syddanmark og har følgende boligforeninger; Arbejdernes Boligforening Odense, Boligforeningen Kristiansdal, Boligforeningen Østerbo, CIVICA, Dalum Bygge - og Boligforening, Faaborg Pensionistboliger, Fyns almennyttige Boligselskab, Gartnervængets Boligselskab, H. C. Ørsteds Kollegiet, Haarby Boligselskab, Kaj Munk Kollegiet, Landø Kollegiet, Langelinie Kollegiet, Odense AndelsBoligforening, Odense Social-Filantropiske Boligselskab, Smede - og maskinarbejdernes Andelsboligforening. Vælg en af boligforeningerne i listen nedenfor i Odense og se afdelinger med lejeboliger, der er tilknyttet boligforeningen.

Mange af de store byer i Danmark har typisk en eller flere boligforeninger med lejeboliger, og det kan oftest være svært at finde disse boligforeninger, men på boligforeninger.com hjælper vi dig med at give overblikket over boligforeninger og boligselskaber i Odense. Vi håber du kan finde en ledig lejlighed eller et rækkehus i Odense.

Oversigt over boligforeninger i Odense

Byer i Syddanmark

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.