Langelinie Kollegiet i Odense

Find afbudsrejser - Finalcall

Valmuemarken 27
5260 Odense S
Telefonnr.: 63 14 22 20
Fax: 66 19 22 76
Web: Boligforeningens hjemmeside
E-mail:

Se listen med afdelinger her →

Langelinie Kollegiet er et mindre kollegie med en afdeling bestående af 21 studieboliger. Kollegiet er dministreret af Boligforeningen Kristiansdal.

Langelinie Kollegiet i Odense har 1 afdelinger med både lejeboliger som både kan være ungdomsboliger, familieboliger, seniorboliger/ældreboliger og handicapboliger. Se listen med afdelinger i Langelinie Kollegiet nedenfor. Vi håber du kan finde en bolig i Langelinie Kollegiet der passer til dit behov.

De fleste boligforeninger har lejeboliger i form af etagebyggeri med lejligheder, rækkehuse, ungdomsboliger og boliger til ældre eller til mennesker med et handicap. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde boligforeninger i de største danske byer.

Ønsker du en af de ledige lejeboliger i Langelinie Kollegiet skal du kontakte foreningen for at blive op på deres venteliste. Normalt giver man et gebyr ved tilmelding til ventelisten samt et årligt gebyr for at forblive opskrevet på ventelisten.

Oversigt over afdelinger med lejeboliger

Navn på afdeling Adresse Postnummer By
Afdeling 1 Langelinie 45 5230 Odense M

Byer i Syddanmark

I Danmark findes der mere end 500.000 almene lejeboliger fordelt ud på mange boligforeninger og boligselskaber rundt om i Danmark. På boligforeninger.com kan vi hjælpe dig med at finde den boligforening eller det boligselskab i den by, hvor du ønsker at finde en bolig at bo til leje.

Kender du til en boligforening eller et boligselskab, der endnu ikke er listet på boligforeninger.com, er du meget velkommen til at kontakte os via med informationerne om den manglende boligforening eller boligselskab.